Friday, 6 May 2011

Bukti Testimoni Thanyaporn berkesan

Artikel ini dipetik dari blog adik comel 
comot-pink.blogspot.com 

tajuk kali nih bunyik cam lucas skit kan..tapi nak buat camner nak berkongsi kan..nama pun sharing is caring..hahahahah... 


tengoklah dada aku ku kecil je..hahahah...cam budak skool..padahal budak skoll standard 6 pun besar lae dari aku huhuhu...siot jer
tapi selepas 3bulan aku amik Kapsul Pueraria Mirifica ( thanyaporn )
 


Khasiat Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan!

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

hahahahah...ko tengok lah..kandungan dan fungsinya..mesti korang tertanya-tanye kenapa aku leh amik ubat nih..heheh malu lak nak citer..tapi lantaklah aku nak gak citer ctau kongsi ngn sume kawan2 blogger..erm...

bukan ape aku nih nak di golongkan dalam kategori xcukup matang la kot..huhuhu yeker..alamak...erm..lantak lah...pasal 1st aku dapat period mase umur aku 18thn,dan masa tuh dah abis skolah menengah plak tu..hah..cam biasa lah, aku mesti akan hadapi masalah pompuan contohnya..aturan period aku xteratur,pahtu mudah sakit senggugut cam separuh nyawa sakitnyer..dan paling ketara..dada aku alahai kocik na...xnampak..xyah pakai sarung pun ok..steady jo...heheh..tapi lame2 aku jadi malu la jugak tgk kawan2 aku..mantap bagai..wah ko jeling tengok die punya besaq bagai nasik lemak rm4 siap da sambal sotong lagi.awak nak bergaya pakai baju hangin'tapi huhuhu bila tengok tang dada...huhu...
Memberontak juga jiwa aku nih..mane taknyer bila nak buat shoot baju pngntin ,terpakse di letakkan sesuatu yg tebal bagi menimbulkan bahagian yang perlu di tonjolkan..awk xder benda tuh..sedey lah jugak..cam2 aku mkn amik,dan amal untuk buat dada aku nih mantap n berisi cam gadis2 di luar sana..bukan aku nak besar mana pun just ada..lah lengkok bukit tu,adalah sudah memadai..hahahah..(nak malu ke ..malu la jugak awk pompuan dada leper cam jantan pe kes)..
hahahahha... aku da buat reseach untuk pentumbesaran mahkota setiap wanita nih..cam2 aku jumpa pakar..pakar sakit puan pun aku jumpa tau..siap doktor tu gelak2 anak lae kat aku katenyer hormon aku xstabil...siap cakap kematangan usia aku kebelakang 2 tahun ...huhuhu camner tuh ,dan ini kes pertama die...mmg aku lewat dapat period..nakk buat camner..makan ubat sudah.sapu sudah..konon2 beli ubat Quantum showcase kat dalam tb tu pun same xjalan...Beli krim ACTVA pun sama...stakat tegangkan..tapi xbesar pun...sampailah aku jumpa produk nih.

Hah..mmg aku takut sikit nak try2 benda2 mengarut2 nih bukan ape salah makan badan binasa kan..tapi aku dah siap buat kajian lagi tanyer doktor suma la..so suma keputusan sangat memuaskan..harga pun xlah semahal sampai xmampu...sekali beli pun bekalan untuk 2bulan..berbaloi-baloi


 hasilnya...hah..jangan terkejut...


hehhehe..walaupun xla sebesar buah watemelon kan kan..kurang kurangnya ia dah ada..hahahhaahhahah...xmalu betol aku nih citer kat korang kan..tapi ini adalah pengalaman aku..aku tau ramai lae kat luo sana ada masalah cm aku nih cuma malu nak kongsi..bagi aku..aku suka bersikap jujur..ape yang aku leh kongsi aku akn kongsi ok..nak malu??kalau xda mahkota yang diagungkan pompuan lagi malu...

kongsi ape yang patut ok..tapi bukan kongsi bubu aku nih...die hanya untuk aku sorang jerw ok...!!!

Mesti korang tertanya ape bubu cakap tentang perubahan aku nih...hahahah..sebenarnya ..bukan aku nak up kan topik hubby ku dewa..tapi mmg betol !!aku bersyukur sbb bubu xpenah kisah keadaan aku sebelum nih...tapi bila aku dah ada itu mahkota#$@@$$%^&&^&** Wah!!!!!!!berbunga bunga mata die..ekekekekekekekekkek...die pun suka ...

Biarlah xsebesar Pamela Malaysia sekalipun sekurang-kurangnya skang nak pakai baju ape pun terletak elok jerw.heheheh..malu i u......kuikuikui..


nak tau mane leh dapatkan produk nih singgah sini KEDAI ONLIN

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Post a Comment